Έπιπλα Καθαρών Χώρων

Ο αποθηκευτικός χώρος αποτελεί ένα σημείο καθοριστικό για την ορθή και ακατάπαυστη λειτουργία ενός χειρουργείου ή στείρου χώρου. Πρέπει πάντα να υπάρχει χώρος διαθέσιμος για τα είδη καθημερινής χρήσης και παράλληλα να διασφαλίζεται ο βέλτιστος κύκλος ζωής τους. 

Οι δύο αυτές απαιτήσεις, σε συνδυασμό με τη συνεχή ανάγκη για αντιμικροβιακή προστασία και εξάλειψη οποιουδήποτε τύπου επιμόλυνσης, μας οδήγησε στη δημιουργία μιας αυτόνομης κατασκευαστικά σειράς. 

Πρόκειται για είδη που κατασκευάζονται από υλικά συμπαγή, με αμιγώς αντιμικροβιακό χαρακτήρα, υψηλές μηχανικές και χημικές αντοχές. Ευέλικτος και εργονομικός σχεδιασμός, που εξασφαλίζει μέγιστη χρηστικότητα στο χώρο. Καθαρίζονται εύκολα και αποτελούν ιδανική λύση για χρήση σε καθαρούς χώρους εργαστηρίων, σε νοσοκομεία και άλλους στείρους χώρους. 

Με δυνατότητα ποικίλων διαμορφώσεων: ανοιχτό ερμάριο, ντουλάπα φαρμάκων με κλειστά πορτόφυλλα και αντιμικροβιακά ράφια, ερμάριο που ανοίγει με push button, locker αποδυτηρίων, συνδυασμός συρταριών και πορτόφυλλων, ερμάριο με επάλληλα συρόμενα τζάμια ασφαλείας.

  • Πιστοποιημένα κατά DIN ΕΝ 13150, EN 14727, EN 16121, EN 14056.
  • Εσωτερικά καλάθια φαρμάκων με πιστοποίηση ISO ΑBS 600 x 400mm
  • Εύκολη καθ’ ύψος μεταβολή ή ακόμη και προσθαφαίρεση ραφιών και συρταριών.
  • Ατραυματικές χειρολαβές που προστατεύουν το χρήστη και καθαρίζονται εύκολα.