Ερμάρια Εργαστηρίου

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του εργαστηριακού χώρου είναι ο ασφαλής χώρος αποθήκευσης όλων των υλικών και στοιχείων που χρησιμοποιούνται στην καθημερινότητα. Για το λόγο αυτό, το ερμάριο αποθήκευσης ενός εργαστηρίου αποτελεί σημείο ζωτικής σημασίας. Η κατανομή των ειδών και η αποθήκευση τους διαχωρίζεται ανά είδος, συχνότητα χρήσης και επικινδυνότητα.

Προσφέρουμε ξεχωριστές λύσεις για τις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου. Ερμάρια αποθήκευσης δειγμάτων, αντιδειγμάτων, αντιδραστηρίων, αρχείου, επικίνδυνων και επιθετικών χημικών, ντουλάπες ασφαλείας πυράντοχες, εύφλεκτων χημικών. 

Πάντα υπάρχει η κατάλληλη λύση με πιστοποιημένα είδη. Χρησιμοποιούμε την υψηλότερη ποιότητα πρώτων υλών και συνθετικών στοιχείων. Έτσι εγγυόμαστε τη διατήρηση της χρήσης τους για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειαστεί παρέμβαση συντήρησης, ακόμα και μετά το πέρας της παρεχόμενης εγγύησης.

ΥΠΟΚΑΘΗΜΕΝΑ ΕΡΜΑΡΙΑ

Σταθεροποιημένα ή αναρτόμενα υπό της επιφάνειας επί του μεταλλικού σκελετού, ακόμη και τροχήλατες μονάδες με ατραυματικές ρόδες εργαστηριακών προδιαγραφών. 

Ο συνδυασμός κλειστών ερμαρίων, με ντουλάπια ή συρτάρια και ανοικτών ερμαρίων, γίνεται με δική σας επιλογή, ώστε να καλύψει απόλυτα, τόσο τις ανάγκες του χώρου όσο και τις ανάγκες του χρήστη.

 • Πιστοποιημένα κατά DIN EN 14727, EN 16121, EN 14056.
 • Αντοχή συρταριών και ραφιών έως και 25kg βάσει πιστοποίησης, με δυνατότητα επέκτασης έως και 60kg.
 • Ατραυματικές χειρολαβές προστατεύουν το χρήστη και καθαρίζονται εύκολα
 • Μονόφυλλα, δίφυλλα, συρταριέρες, ή ακόμη και συνδυασμός αυτών.

ΑΝΩΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ανάρτηση των ερμαρίων πάνω σε κολώνες ανωδομής επί του πάγκου, δημιουργώντας έτσι μια αυτόνομη μονάδα εργαστηριακού πάγκου, δίνοντας λύση σε πιθανές κατασκευαστικές δυσλειτουργίες του χώρου.

Ανάρτηση των ερμαρίων πάνω σε κολώνες ανωδομής επίτοιχα.

Ανάρτηση των ερμαρίων πάνω σε κολώνες ανωδομής με στήριξη επί της οροφής, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία στην αναδιάρθρωση του χώρου.

 • Πιστοποιημένα κατά DIN ΕΝ 13150, EN 14727, EN 16121, EN 14056.
 • Αντοχή βάρους έως και 30kg ανά ράφι.
 • Δυνατότητα επιλογής για επάλληλα συρόμενα τζάμια ασφαλείας.
 • Τα ράφια είναι μεταβλητά καθ’ ύψος από το χρήστη για την κάλυψη διαφορετικής αποθηκευτικής ανάγκης.

ΕΡΜΑΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Ευέλικτος και εργονομικός σχεδιασμός, εξασφαλίζοντας ευελιξία και χρηστικότητα στο χώρο.

Βάση στήριξης με πέλματα ρύθμισης ευθυγράμμισης κατά ±15°.  Ύψος 150mm από το δάπεδο για την διασφάλιση της καθαριότητας του χώρου.

Ανοιχτή βιβλιοθήκη, κλειστά πορτόφυλλα, συρταριέρες δειγμάτων, αντιδειγμάτων ή αντιδραστηρίων, ντουλάπες αποθήκευσης ρουχισμού, διαχείρισης φαρμάκων με αντιμικροβιακά ράφια.

 • Πιστοποιημένα κατά DIN ΕΝ 13150, EN 14727, EN 16121, EN 14056.
 • Εύκολη καθ’ ύψος μεταβολή και δυνατότητα προσθαφαίρεσης ραφιών και συρταριών.
 • Ατραυματικές χειρολαβές προστατεύουν το χρήστη και καθαρίζονται εύκολα.
 • Δυνατότητα προσθήκης απαγωγικού κινητήρα για την επιπλέον ασφάλεια του χρήστη.

ASECOS - ΕΡΜΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΗΜΙΚΩΝ

Από τους βασικότερους παράγοντες ασφάλειας σ’ έναν εργαστηριακό χώρο είναι η αποθήκευση των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτόν. 

Επιθετικά και εύφλεκτα χημικά, οξέα, βάσεις και κάθε είδους χημική ουσία μπορεί με ένα λάθος χειρισμό να επέλθουν σοβαρές βλάβες, τόσο στο εργαστήριο, όσο και στους ανθρώπους του. Για το λόγο αυτό σας παροτρύνουμε να αποθηκεύετε τις «επικίνδυνες» ουσίες σε ειδικά, πιστοποιημένα ερμάρια ασφαλείας εσωτερικού ή ακόμη και εξωτερικού χώρου.

Η συνεργασία μας με την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής ερμαρίων αποθήκευσης χημικών ASECOS Gmbh, μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις για την κάλυψη όλων των χημικών αναγκών. Σας παρέχουμε υψηλή ασφάλεια με τα κατάλληλα ερμάρια για εργαστηριακούς χώρους, που φέρουν πιστοποίηση κατά EN 14470, EN 16121 και ΕΝ 16122 και είναι ελεγμένα από παγκόσμιους οργανισμούς όπως η TUV Rheinland.

Η ηλεκτρική συρταριέρα V-LINE είναι ένα πιστοποιημένο ερμάριο ασφαλείας κατάλληλο για την αποθήκευση εύφλεκτων και επικίνδυνων υλικών για κάθε εργαστηριακό χώρο.

Μεταλλική κατασκευή, βαμμένη με εποξική ηλεκτροστατική βαφή αντοχής για χημικά περιβάλλοντα και πιστοποιημένη πυραντοχή ενενήντα (90) λεπτών.

Ο εσωτερικός της εξοπλισμός αποτελείται από μεταλλικά ράφια με πλάγιο προφίλ για την προστασία των ειδών από πτώση και αντοχή βάρους 50 kg. Ο πρωτοποριακός της σχεδιασμός επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα αποθηκευμένα αντικείμενα και από τις δύο πλευρές. Διαθέτει σύστημα αυτόματου ανοίγματος και κλεισίματος με το πάτημα ενός κουμπιού καθώς και σύστημα ασφαλείας ώστε να κλείνει αυτόματα σε περίπτωση φωτιάς ή ακόμη και στην περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Πιστοποιημένο ερμάριο κατά ISO 4796-1, ΕΝ14470-1, EN 16121, EN 16122, TRGS 510, GS Tested EK5 / AK4 / EN 14727, CE Marked

Πιστοποιημένο ερμάριο αποθήκευσης επιθετικών, μη εύφλεκτων χημικών. Μεταλλική κατασκευή, βαμμένη με εποξική ηλεκτροστατική βαφή αντοχής για χώρους εργασίας.

Διαθέτει κεντρικό κλείδωμα και είναι εσωτερικά κατασκευασμένο από ρητίνη μελαμίνης υψηλής πίεσης (HPL) με υψηλή χημική αντοχή και κάθετο εσωτερικό διαχωριστικό για την ξεχωριστή αποθήκευση οξέων και βάσεων. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα εσωτερικού διαμερίσματος για την ασφαλή αποθήκευση Υδροφθορικού οξέος. Στον εσωτερικό της εξοπλισμό περιλαμβάνονται συρτάρια πολυπροπυλενίου (PP) με περιμετρικό χείλος για την αποφυγή υπερχειλίσεων και σκάφη συλλογής αποβλήτων.

Πιστοποιημένο κατά EN 16121, EN 16122, DGUV-I 213-850, TRGS 510, GS Tested EK5 / AK4 / EN 14727

Πιστοποιημένο ερμάριο τροχήλατο, για την ασφαλή αποθήκευση εύφλεκτων ή  επιθετικών χημικών (οξέων – αλκαλίων – διαλυτών) ή και συνδυασμού αυτών υπό της απαγωγού εστίας. Μεταλλική κατασκευή, βαμμένη με εποξική ηλεκτροστατική βαφή αντοχής για χώρους εργασίας και πιστοποιημένη πυραντοχή ενενήντα (90) λεπτών.

Διαθέτει κεντρικό κλείδωμα και εσωτερικά μεταλλικά ράφια ή συρτάρια με αντοχή βάρους έως 50kg. Σε περίπτωση φωτιάς, τα συρτάρια και οι πόρτες κλείνουν αυτόνομα. Επίσης έχει σύστημα γείωσης – απελευθέρωσης στατικών φορτίων.

Πιστοποιημένο κατά ΕΝ14470-1, TRGS 510,  EN 16121, EN 16122, GS Tested EK5 / AK4 / EN 14727, CE Marked, UL1275, ULC/ORD-C1275-84

Πιστοποιημένο ερμάριο αποθήκευσης εύφλεκτων και υλικών με πιστοποιημένη πυραντοχή ενενήντα (90) λεπτών. Μεταλλική κατασκευή, βαμμένη με εποξική ηλεκτροστατική βαφή αντοχής για χώρους εργασίας.

Διαθέτει κεντρικό κλείδωμα και τα πορτόφυλλα παραμένουν ανοιχτά στην όποια επιθυμητή θέση, ενώ έχει σύστημα αυτόνομου κλεισίματος σε 60 δευτερόλεπτα από το άνοιγμα ή σε θερμοκρασία άνω των 50°C. Εσωτερικά περιέχει συρόμενα μεταλλικά ράφια με περιμετρικό χείλος για την αποφυγή υπερχειλίσεων και αντοχή βάρους 75 kg. Στον εσωτερικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται σκάφη συλλογής αποβλήτων.

Πιστοποιημένα κατά ΕΝ14470-1, TRGS 510,  EN 16121, EN 16122, TRGS 510,  UL1275, ULC/ORD-C1275-84, GS Tested EK5 / AK4 / EN 14727, FM test standard 6050, CE Marked

Πιστοποιημένο ερμάριο για την ασφαλή αποθήκευση φιαλών αερίου σε εσωτερικό χώρο. Μεταλλική κατασκευή, βαμμένη με εποξική ηλεκτροστατική βαφή αντοχής για χώρους εργασίας και πιστοποιημένη πυραντοχή ενενήντα (90) λεπτών.

Διαθέτει κεντρικό κλείδωμα και εσωτερική δομή ανάρτησης κρουνών και μανόμετρων για τον έλεγχο των φιαλών, σύστημα με ζώνες για την ανεξάρτητη συγκράτηση κάθε φιάλης αερίου και εσωτερική ράμπα για την εύκολη μεταφορά των φιαλών. Επίσης, χάρη στις πλευρικές δομές, προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης επιπλέον φιαλών των δέκα (10) λίτρων. Τα πορτόφυλλα έχουν άνοιγμα 180°, κάνοντας το εσωτερικό του ερμαρίου απόλυτα φανερό.

Υπάρχουν διάφορα μεγέθη που καλύπτουν κάθε ανάγκη ασφαλούς αποθήκευσης φιαλών.

Πιστοποιημένο κατά G90, ΕΝ14770-2, EN 16121, EN 16122, TRGS 510, GS Tested EK5 / AK4 / EN 14727, CE Marked

Πιστοποιημένο ερμάριο τροχήλατο, για την ασφαλή αποθήκευση επιθετικών χημικών (οξέων – αλκαλίων) υπό της απαγωγού εστίας.

Μεταλλικό σώμα κατασκευής βαμμένο με εποξική ηλεκτροστατική βαφή. Εσωτερικό από ρητίνη μελαμίνης υψηλής πίεσης (HPL) υψηλής χημικής αντοχής. Εσωτερικό τοίχωμα διαχωρισμού διαμερισμάτων αποθήκευσης.

Κεντρικό κλείδωμα, τροχήλατο για την μεταφορά του με σταθεροποίηση θέσης. Εσωτερικά συρόμενα ράφια πολυπροπυλενίου (PP) με περιμετρικό χείλος προστασία των ειδών από πτώση. Εσωτερικό δοχείο συλλογής υπερχείλισης χημικών. Μεντεσέδες ανοίγματος 93° για το πλήρες άνοιγμα του ερμαρίου.

Πιστοποιημένο κατά EN 16121, EN 16122, GS Tested EK5 / AK4 / EN 14727, TRGS 510, DGUV-I 213-850, GS-Mark